SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY

Stockholms län

Information

600502-XXXX är organisationsnummer för företaget SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Danderyd som är den kommunen som SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY finns i.

SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY har varit registrerat sedan 1985-07-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY är följande:

Vill ni komma i kontakt med SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY så kan ni göra det på telefon genom 0684-23192 eller genom brev på följande adress:

Handel med fritids- och hobbyartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med SE ELECTRIC MODEL FLIGHT HOBBY och det är Engberg, Stefan Olof som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,