MimeraX

Stockholms län

Information

MimeraX hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där MimeraX finns. I Danderyd så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. MimeraX tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket MimeraX har haft sedan 2006-03-09. MimeraX har funnits sedan och 2006-03-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MimeraX så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6327729.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

MimeraX har idag 610315-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MimeraX

Teknik- och managementkonsult. Utbildning, rådgivning och problemlösning till bolag i entreprenörsfas. Överför kunskaper och erfarenheter kring entreprenörskap till nya bolag som behöver stöd och coaching.

I MimeraX så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stubbe, Raoul Arthur Henrik som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .