LILIEA

Stockholms län

Information

LILIEA hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där LILIEA finns. I Danderyd så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. LILIEA tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LILIEA har haft sedan 2001-10-12. LILIEA har funnits sedan och 2001-10-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LILIEA så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7589275.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

LILIEA har idag 630919-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LILIEA

Utveckling av väskor. Tillverkning, distribution, marknadsföring och försäljning av väskor. Konsulting inom produktutveckling.

I LILIEA så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liljedahl, Joakim Ambjörn som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .