Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form

Stockholms län

Information

Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form är ett bolag som finns i Danderyd. I Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widerberg, Carina Margareta som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form på telefon 070-8758511.

Trädgårdsbranschen med inriktning på skiss, planering, rådgivning, anläggning, stenläggning, trädbeskärning, plantering och skötsel. Försäljning av trädgårdsprodukter främst växter och trädgårdshantverk. Reklambranschen med inriktning på grafisk form och originalframställning.

Idag är Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form av bolagstypen Enskild firma.

Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form så är det följande:

Ispira Trädgårdsplanering och Grafisk form har 640112-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.