M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER

Stockholms län

Information

M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER finns. I Danderyd så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER har idag 640816-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER

Försäljning av presentartiklar

I M.K. SURPRISEN FÖRETAGSPRESENTER så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schildt, Ruth Marina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .