Se Presentations Produkter

Stockholms län

Information

Se Presentations Produkter är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Se Presentations Produkter finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Se Presentations Produkter är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Se Presentations Produkter som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-09-11. Men sedan 1996-01-01 så har Se Presentations Produkter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Se Presentations Produkter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7530622.

Danderyd arbetar för att företag som Se Presentations Produkter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Se Presentations Produkter. Det finns flera företag i Stockholms län.

Försäljning av maskiner och tillbehör för datastädda persondatorer, uthyrning och service av OH-plattor,data- och videoprojektorer och OH-projketorer, storbildsdata-TV, OH-dukar och konfe- rensutrustningar.

Firmatecknare för Se Presentations Produkter är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Se Presentations Produkter och det är följande personer, Brand, Ulf Kenneth som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Se Presentations Produkter är 641201-XXXX.