Ydewalls Allservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Danderyd och Ydewalls Allservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ydewalls Allservice är ett av dem. Statusen för Ydewalls Allservice är att Bolaget är aktivt.

Ydewalls Allservice är ett Enskild firma och skapades 2004-12-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ydewalls Allservice ska trivas.

Ydewalls Allservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

All skötsel inom trädgårdar, skogsskötsel, service, underhåll, fastighetsservice, skötsel och underhåll av fastigheter, grovstädning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ydewalls Allservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Ydewalls Allservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Ydewalls Allservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-7331743.

.

De som är på något sätt har med Ydewalls Allservice är Ydevall, Per Åke Bertil som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ydewalls Allservice har 650317-XXXX som sitt organisationsnummer.