Danieli Interior

Stockholms län

Information

Danieli Interior hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Danieli Interior finns. I Danderyd så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Danieli Interior tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Danieli Interior har haft sedan 2007-04-12. Danieli Interior har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Danieli Interior så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8188646.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Danieli Interior har idag 650524-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Danieli Interior

Försäljning av stengolv för privat och offentlig miljö, i kombination med utförande av inredningsuppdrag för privat- bostäder. Verksamheten kan också komma att omfatta relaterad verksamhet såsom möbel- och textilhandel.

I Danieli Interior så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danieli, Anna Ulrika Gunilla som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .