MANICO MOTOR

Stockholms län

Information

650720-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MANICO MOTOR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MANICO MOTOR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Danderyd som är den kommunen som MANICO MOTOR finns i.

MANICO MOTOR har varit registrerat sedan 1990-10-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MANICO MOTOR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-24.

MANICO MOTOR är och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är .

Firmatecknare för MANICO MOTOR är följande:

Vill ni komma i kontakt med MANICO MOTOR så kan ni göra det på telefon genom 08-6622705 eller genom brev på följande adress:

Import och renovering av sport- och veteranbilar

Det finns olika personer som har en koppling med MANICO MOTOR och det är Pousette, Sven Harald Knut Jansson som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,