SKÖNHETSKÄLLAN

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Enskild firma som heter SKÖNHETSKÄLLAN. Det finns flera verksamheter som liknar SKÖNHETSKÄLLAN i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

SKÖNHETSKÄLLAN är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-09-21 så har SKÖNHETSKÄLLAN varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är SKÖNHETSKÄLLAN och det finns fler verksamheter som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med SKÖNHETSKÄLLAN så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med SKÖNHETSKÄLLAN så kan ni göra det på 08-56890906.

Skönhetssalong med tex ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr, vaxning etc. Även försäljning av olika skönhetsprodukter som tex hudkrämer, make-up produkter m.m.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wallin, Karin Monica som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

SKÖNHETSKÄLLAN har 650729-XXXX som sitt organisationsnummer.