Wärdövillan Bygg

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Danderyd och Wärdövillan Bygg är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wärdövillan Bygg är ett av dem. Statusen för Wärdövillan Bygg är att Bolaget är aktivt.

Wärdövillan Bygg är ett Enskild firma och skapades 2004-10-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wärdövillan Bygg ska trivas.

Wärdövillan Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-28. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wärdövillan Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är Wärdövillan Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Wärdövillan Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-7716149.

.

De som är på något sätt har med Wärdövillan Bygg är Falk, Anders Kenneth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Wärdövillan Bygg har 651223-XXXX som sitt organisationsnummer.