Employer Emotions

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Enskild firma som heter Employer Emotions. Det finns flera bolag som liknar Employer Emotions i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Employer Emotions är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-25 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-09-06 så har Employer Emotions varit registrerat och sedan 2007-01-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Employer Emotions och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Employer Emotions så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Employer Emotions så kan ni göra det på .

Handel och produktion av digital film för Internet. Konsult inom husrenovering. Handel och konsult av rekryteringstjänster.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kjellberg, Carl William Gibson som är född och har titeln Innehavare av enskild firma,Bosatt i land utanför EES, Eliasson Kjellberg, I Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Föreståndare, .

.

Employer Emotions har 670831-XXXX som sitt organisationsnummer.