SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm

Stockholms län

Information

SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm finns. I Danderyd så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm har haft sedan 2000-09-12. SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm har funnits sedan och 2000-09-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7556109.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm har idag 671012-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm

Språkväskan - ett spännande och fantasifullt sätt att kommunicera på, för barn i förskoleåldern. väskan innehåller roliga språkprogram som främjar barnets talutveckling på ett stimulerande sätt. dessa språkpåsar är speciellt utvecklade för barn med talsvårigheter, men även för barn utan några språkproblem.

I SPRÅKVÄSKAN Lek & Fantasi Stockholm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Amnell, Ewa Maria som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .