Bostadsrättsföreningen Betslet

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostads- rätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Betslet vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Danderyd så är Bostadsrättsföreningen Betslet ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1953-08-31 så skapades Bostadsrättsföreningen Betslet och bolaget är har ej F-skattsedel.

716400-0056 är organisationsnummret för bolaget som finns i Danderyd.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Betslet och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Betslet så går det att nå dem via telefon på 08-6225340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Betslet är Emanuelsson, Olof Ruben som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacoby, Jürgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempemo, Elisabeth Eva Märta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Meder, Göran Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Murén, Karl Erik Martin som är född 1984 och har titeln Suppleant.