Bostadsrättsföreningen Gandvik

Stockholms län

Information

Bostadsrättsföreningen Gandvik är ett bolag som finns i Danderyd. I Bostadsrättsföreningen Gandvik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Kerstin Anna Katarina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Elisabet Maria som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Mundebo, Kurt Allan Ingemar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundquist, Carl Vilhelm som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Erixon, Barbro Alice som är född 1933 och har titeln Suppleant, Fredholm, Ulla Birgitta som är född 1942 och har titeln SuppleantSandell, Kerstin Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gandvik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Gandvik på telefon 08-56624400.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utan begränsning till tiden åt sina medlemmar upplåta bostadslägenheter i sin fastighet nr 8 i kvarteret Gandvik i Danderyds kommun. Medlems rätt i föreningen på grund av upplåtelsen kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Gandvik av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Gandvik är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Gandvik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Bostadsrättsföreningen Gandvik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Gandvik så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Fredholm, Ulla Birgitta

Bostadsrättsföreningen Gandvik har 716400-1724 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.