Enebo Förskola Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Enebo Förskola Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Danderyd. I Enebo Förskola Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ackermann, Marie-Louise Birgitta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedengren, Maria Patricia som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Petra Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidberg, Erik Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Marie-Louise Susanne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Pernilla Helena som är född 1964 och har titeln SuppleantFransén, Johan Erik som är född 1970 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Enebo Förskola Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Enebo Förskola Ekonomisk förening på telefon 08-7687516.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrakooperativt daghem för medlemmarnas barn.

Idag är Enebo Förskola Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Enebo Förskola Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Enebo Förskola Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Enebo Förskola Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Enebo Förskola Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedengren, Maria Patricia -Lidberg, Erik Gunnar

Enebo Förskola Ekonomisk förening har 716420-2629 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.