Service El & Diesel Enebyberg

Stockholms län

Information

720710-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Service El & Diesel Enebyberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Service El & Diesel Enebyberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Danderyd som är den kommunen som Service El & Diesel Enebyberg finns i.

Service El & Diesel Enebyberg har varit registrerat sedan 2004-09-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Service El & Diesel Enebyberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

Service El & Diesel Enebyberg är och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Service El & Diesel Enebyberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Service El & Diesel Enebyberg så kan ni göra det på telefon genom 08-7921340 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad med inriktning på el & diesel.

Det finns olika personer som har en koppling med Service El & Diesel Enebyberg och det är Jansson, Per Anders Gregoris som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,