Metodix Organistations Utveckling

Stockholms län

Information

730430-XXXX är organisationsnummer för företaget Metodix Organistations Utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Metodix Organistations Utveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Danderyd som är den kommunen som Metodix Organistations Utveckling finns i.

Metodix Organistations Utveckling har varit registrerat sedan 2002-03-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Metodix Organistations Utveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

Metodix Organistations Utveckling är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Metodix Organistations Utveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Metodix Organistations Utveckling så kan ni göra det på telefon genom 08-7660783 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet och tjänsteförsäljning inom organisationsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Metodix Organistations Utveckling och det är Dahlberg, Johan Marcus Augustin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,