Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-10-30.

Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-08-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tallstigen 8, 182 35, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6225340.

Danderyd arbetar för att företag som Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening. Det finns flera företag i Stockholms län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett flerfamiljsystem för medlemmarnas barn. Föreningen ska verka för en stimulerande barngruppsverksamhet och förskolemiljö med god kvalitet som ett komplement till barnens hemmiljö och för att tillgodose barnens behov av trygget och varaktiga relationer.

Firmatecknare för Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening och det är följande personer, Forsström Hansson, Helena Katrin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Raij, Ulla Madelaine Minni som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wollert Melin, Linda Johanna T som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Flerfamiljsystemet Svalboet Ekonomisk förening är 769609-8941.