Pure Programming in Sweden

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Enskild firma som heter Pure Programming in Sweden. Det finns flera verksamheter som liknar Pure Programming in Sweden i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Pure Programming in Sweden är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-07-10 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2009-08-21 så har Pure Programming in Sweden varit registrerat och sedan 2008-07-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Pure Programming in Sweden och det finns fler verksamheter som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Pure Programming in Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Pure Programming in Sweden så kan ni göra det på 070-7633930.

Webbutveckling, konstruktion av webbplatser, underhåll av webbplatser, IT-support, webbdesign. Konsultverksamhet inom nämnda områden. Rådgivning om tekniska tjänster.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ernberg, Gustav Frank Bertil som är född 1989 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Pure Programming in Sweden har 891128-XXXX som sitt organisationsnummer.