Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag är ett bolag som finns i Danderyd. I Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Murray, Frank Harald som är född 1942 och har titeln Komplementär, Ridderstad Murray, E Christina E I som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, Ridderstad Murray, E Christina E I som är född 1945 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag på telefon 08-7536017.

Import och export samt handel med livsmedelsprodukter till grossist och distributörer. Handel med brännskadeprodukter samt personlig skyddsutrustning för i huvudsak hotell, restaurang och storkök. Cateringverksamhet, dvs leverans av färdig mat och dryck till företag och större sällskap samt organisation av arrangemang och måltider. Utveckling samt marknadsföring av handverktyg och trädgårdsredskap. Konsultativ verksamhet i import- och exportfrågor.

Idag är Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-10-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag så är det följande:
; FRANK MURRAY ENSAM

Prima Produkter - Ekeby Kommanditbolag har 916500-6801 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.