STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Danderyd. I STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wästlund, Holger Georg Daniel som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Wästlund, Ingrid Gunilla som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG på telefon 08-7558131.

Byggnadsverksamhet, handel med samt inredning, av- styckning och förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig konsultativ verksamhet

Idag är STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

STOCKSUNDS ARKITEKT-BYGG HANDELSBOLAG har 916508-3446 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.