Handelsbolaget Humaliv

Stockholms län

Information

916606-3892 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Humaliv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Humaliv är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Danderyd som är den kommunen som Handelsbolaget Humaliv finns i.

Handelsbolaget Humaliv har varit registrerat sedan 1985-03-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Humaliv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-22.

Handelsbolaget Humaliv är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Humaliv är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Humaliv så kan ni göra det på telefon genom 070-5374201 eller genom brev på följande adress:
Vasseurs v. 17, 182 39, Danderyd

Konsultverksamhet inom bygg och friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Humaliv och det är Silver, Anders Tonie Bertil som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Silver, Helena Maria som är född 1962 och har titeln Bolagsman,