Scanbi Invest Handelsbolag

Stockholms län

Information

Scanbi Invest Handelsbolag är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Scanbi Invest Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Scanbi Invest Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-12-24.

Scanbi Invest Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-03-04. Men sedan 1991-01-01 så har Scanbi Invest Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nybohovsbacken 65, 117 64, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Scanbi Invest Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8376913.

Danderyd arbetar för att företag som Scanbi Invest Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Scanbi Invest Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsultverksamhet avseende affärsutveckling och företagsorganisation, samt utvärdering av investeringsprojekt och företagsköp.

Firmatecknare för Scanbi Invest Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Scanbi Invest Handelsbolag och det är följande personer, Engvall, Anders som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Engvall, Eva Birgitta som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES,

Organisationsnummer för Scanbi Invest Handelsbolag är 916614-1672.