MIGOLI HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916615-9211 är organisationsnummer för företaget MIGOLI HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MIGOLI HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Danderyd som är den kommunen som MIGOLI HANDELSBOLAG finns i.

MIGOLI HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1987-08-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MIGOLI HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

MIGOLI HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för MIGOLI HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med MIGOLI HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-6613091 eller genom brev på följande adress:
Karlsviksg. 10, 112 41, Stockholm

Design och marknadsföring av möbler. Förlagsverksamhet och marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med MIGOLI HANDELSBOLAG och det är Goldstein, Elisabeth Barbro Maria som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Goldstein, Mikael som är född 1948 och har titeln Bolagsman,