Företagsaffären Westin Kommanditbolag

Stockholms län

Information

916616-1068 är organisationsnummer för företaget Företagsaffären Westin Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Företagsaffären Westin Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Danderyd som är den kommunen som Företagsaffären Westin Kommanditbolag finns i.

Företagsaffären Westin Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1996-04-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Företagsaffären Westin Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Företagsaffären Westin Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Företagsaffären Westin Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Företagsaffären Westin Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57140727 eller genom brev på följande adress:
Mörbydalen 30, 182 52, Danderyd

Mäkleriverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Företagsaffären Westin Kommanditbolag och det är Westin, Marie-Louise som är född 1952 och har titeln Komplementär, Westin, Konrad Helge som är född 1920 och har titeln Kommanditdelägare,