SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Danderyd. I SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kimby, Anders Ragnar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Kimby, Olof Markus som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG på telefon 08-7555240.

Konsultverksamhet inom musik och medicin och värdepappersförvaltning samt inom instrument- leasing

Idag är SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av Anders Kimby och Markus Kimby var för sig.

SINFONIA INSTRUMENT HANDELSBOLAG har 916631-7785 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.