ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Danderyd och ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Statusen för ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG är att Bolaget är aktivt.

ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG är ett Kommanditbolag och skapades 1992-02-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG ska trivas.

ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning och uthyrning av fritidsbåtar. Seglarskoleverksamhet. Konsultverksamhet i näringslivsfrågor inom EU-området.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55042205.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG är Andrén, Ulf som är född 1936 och har titeln Komplementär, Helm Andrén, Birgitta Elisabeth som är född 1938 och har titeln Kommanditdelägare, Andrén, Ulf som är född 1936 och har titeln Komplementär, Helm Andrén, Birgitta Elisabeth som är född 1938 och har titeln Kommanditdelägare, .

ULF A ANDRÉN KONSULT OCH MARINAGENT KOMMANDITBOLAG har 916635-4580 som sitt organisationsnummer.