HANDELSBOLAGET NORDMANNEN

Stockholms län

Information

HANDELSBOLAGET NORDMANNEN är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET NORDMANNEN finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HANDELSBOLAGET NORDMANNEN som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-04-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ysäterv. 14, 182 63, Djursholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET NORDMANNEN så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7554350.

Danderyd arbetar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET NORDMANNEN ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET NORDMANNEN. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Teknisk konsultverksamhet för tillverkning och processer rörande plast- och gummimaterial främst inom elektronikindustrin, samt tillverkning av och handel med extruderade och formsprutade plast- och gummiprodukter främst för elektronikindustrin.

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET NORDMANNEN är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET NORDMANNEN och det är följande personer, Nordberg, Oskar Jonas som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Nordberg, Pontus Axel som är född 1970 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET NORDMANNEN är 916643-9274.