Wennberg IT Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

969603-7598 är organisationsnummer för företaget Wennberg IT Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wennberg IT Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Danderyd som är den kommunen som Wennberg IT Konsult Handelsbolag finns i.

Wennberg IT Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-04-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wennberg IT Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Wennberg IT Konsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Wennberg IT Konsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Wennberg IT Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-852361 eller genom brev på följande adress:
Orrspelsv. 2 B, 182 79, Stocksund

Konsultverksamhet inom IT och utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Wennberg IT Konsult Handelsbolag och det är Wennberg, Kerstin Ingegerd som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Wennberg, Staffan Gert-Åke som är född 1951 och har titeln Bolagsman,