Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag

Stockholms län

Information

969620-4552 är organisationsnummer för bolaget Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Danderyd som är den kommunen som Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag finns i.

Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-11-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Sven Ydell.

Vill ni komma i kontakt med Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7533935 eller genom brev på följande adress:
Ynglingav. 2, 182 62, Djursholm

Handel med böcker, frimärken, konst, antikviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Djursholms Bokantikvariat Handelsbolag och det är Ydell, Carl Fredrik som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Ydell, Sven-Filip som är född 1932 och har titeln Bolagsman,