MysPlysch Design Handelsbolag

Stockholms län

Information

969623-8030 är organisationsnummer för bolaget MysPlysch Design Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MysPlysch Design Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Danderyd som är den kommunen som MysPlysch Design Handelsbolag finns i.

MysPlysch Design Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-02-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MysPlysch Design Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MysPlysch Design Handelsbolag är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för MysPlysch Design Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med MysPlysch Design Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-51012370 eller genom brev på följande adress:
Västerängsv. 49, 182 47, Enebyberg

Tillverkning, import och försäljning av kläder, inredning och leksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MysPlysch Design Handelsbolag och det är Busigt Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Mossberg, Dan Michael som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Mossberg, Jessica Maria som är född 1972 och har titeln Bolagsman,