Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6

Stockholms län

Information

Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6 hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6 finns. I Danderyd så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6 tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6 har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6 så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-330418.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6 har idag 969627-4647 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementärerna var för sig. är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6

Äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Kommanditbolaget Malmö Karlshamnsgatan 6 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Akelius Lägenheter Kapitalförvaltning AB som är född och har titeln Komplementär, Akelius Lägenheter i Malmö AB som är född och har titeln Komplementär, Akelius Lägenheter Söderslätt AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .