NORDIMAR Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Handelsbolag som heter NORDIMAR Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar NORDIMAR Handelsbolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

NORDIMAR Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-06-25 så har NORDIMAR Handelsbolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är NORDIMAR Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med NORDIMAR Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med NORDIMAR Handelsbolag så kan ni göra det på 08-7533760.

Import, export och försäljning av elektronikkomponenter, datautrustning samt marknadsföring och försäljning av papper- och kemisktekniska produkter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Bo Lennart som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Leitner Eriksson, Rebecka Maria som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

NORDIMAR Handelsbolag har 969628-1915 som sitt organisationsnummer.