Västerviks Industrihotell Kommanditbolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Kommanditbolag som heter Västerviks Industrihotell Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Västerviks Industrihotell Kommanditbolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Västerviks Industrihotell Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-06-21 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-01-02 så har Västerviks Industrihotell Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Västerviks Industrihotell Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Västerviks Industrihotell Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bragev. 4 B, 182 64, Djursholm. Vi ni istället prata med Västerviks Industrihotell Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-7550740.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt driva handel med värdepapper och konst, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lukas & Co Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Richter, Curt Gunnar Fredrik som är född 1936 och har titeln Kommanditdelägare, Richter, Fredrik som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, Richter, Kerstin Birgitta som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Västerviks Industrihotell Kommanditbolag har 969633-9226 som sitt organisationsnummer.