Chairman Charter Rederi Handelsbolag

Stockholms län

Information

Chairman Charter Rederi Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Chairman Charter Rederi Handelsbolag finns. I Danderyd så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Chairman Charter Rederi Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Chairman Charter Rederi Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Chairman Charter Rederi Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Chairman Charter Rederi Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Framnäsviken, 182 63, Djursholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5953427.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Chairman Charter Rederi Handelsbolag har idag 969643-0546 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Chairman Charter Rederi Handelsbolag

Uthyrning av båtar och i samband därmed även konferensverksamhet samt inköp och försäljning av båtar, utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I Chairman Charter Rederi Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordlinder, Bertil Gösta som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Nordlinder, Marianne Elisabet C som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .