Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag

Stockholms län

Information

969643-8861 är organisationsnummer för företaget Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Danderyd som är den kommunen som Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag finns i.

Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-10-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-08-14.

Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Kanger, Ralf Thomas

Vill ni komma i kontakt med Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8691980 eller genom brev på följande adress:
Noragårdsv. 17, 182 34, Danderyd

Produktion av TV, film och konst.

Det finns olika personer som har en koppling med Kanger Fakta & Fiktion Handelsbolag och det är Kanger, Ralf Thomas som är född 1951 och har titeln Bolagsman,