Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Danderyd och Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-11-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag ska trivas.

I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom reklam, marknadsföring och grafisk design och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6621800.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag är Byström, Jan Anders Olof som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Nordkvist, Erik Torbjörn Johannes som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Byström & Nordkvist Annonsbyrå Handelsbolag har 969645-3365 som sitt organisationsnummer.