Fa Stomanalys Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Danderyd och Fa Stomanalys Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fa Stomanalys Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Fa Stomanalys Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Fa Stomanalys Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-11-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fa Stomanalys Handelsbolag ska trivas.

Fa Stomanalys Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet, forskning och utvecklingsarbete inom byggbranschen, samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fa Stomanalys Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Fa Stomanalys Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Fa Stomanalys Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7588280.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Fa Stomanalys Handelsbolag är Johansson, Frank Ragnar Erik som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Johansson, Maj-Lis Birgitta som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

Fa Stomanalys Handelsbolag har 969654-8990 som sitt organisationsnummer.