Bredin-Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Danderyd och Bredin-Konsult Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Bredin-Konsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bredin-Konsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bredin-Konsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-01-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Bredin-Konsult Handelsbolag ska trivas.

Bredin-Konsult Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom finans och medicin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bredin-Konsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Bredin-Konsult Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Bredin-Konsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7921757.

Firman tecknas av Lars Bredin och Fredrik Bredin var för sig..

De som är på något sätt har med Bredin-Konsult Handelsbolag är Bredin, Lars Anders Georg som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Bredin, Lars Eric Fredrik som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Bredin-Konsult Handelsbolag har 969665-5472 som sitt organisationsnummer.