VINNA Friskvård Handelsbolag

Stockholms län

Information

VINNA Friskvård Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där VINNA Friskvård Handelsbolag finns. I Danderyd så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. VINNA Friskvård Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket VINNA Friskvård Handelsbolag har haft sedan 2000-09-25. VINNA Friskvård Handelsbolag har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till VINNA Friskvård Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Carl Malmstens v. 2, 170 73, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7197976.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

VINNA Friskvård Handelsbolag har idag 969671-1739 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Rauni Järnström ensam. är den som för stunden ansvarar för VINNA Friskvård Handelsbolag

Hälso- och friskvård, samt utbildning och social omsorg och därmed förenlig verksamhet

I VINNA Friskvård Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järnström, Anders Mattias som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Järnström, Rauni Sirkka som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .