Indicator Institute Handelsbolag

Stockholms län

Information

Bolagets ändamål är att utveckla och sälja processer, verktyg, instrument och IT-system för verksamhetsförbättring och företagsvärdering.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Indicator Institute Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Danderyd så är Indicator Institute Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2001-06-07 så skapades Indicator Institute Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Indicator Institute Handelsbolag har haft det sedan 2001-08-03.

Indicator Institute Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-27

969678-3951 är organisationsnummret för bolaget som finns i Danderyd.

Just nu är Indicator Institute Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Indicator Institute Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-6225102 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas två i förening av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Indicator Institute Handelsbolag är Business Catalyt Network AB som är född och har titeln Bolagsman, Gigatronic Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .