Scandinavian Usability Associates (SUA) Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Scandinavian Usability Associates (SUA) Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Handelsbolag. Scandinavian Usability Associates (SUA) Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Scandinavian Usability Associates (SUA) Handelsbolag är momsregistrerat sedan2001-12-24 och har organisationsnummer 969681-5423.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7550554 alternativt besöka eller skicka post till Scandinavian Usability Associates (SUA) Handelsbolag på följande adress Angantyrv. 11, 182 54, Djursholm.

Scandinavian Usability Associates (SUA) Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-12-24.

I Scandinavian Usability Associates (SUA) Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Erbjuda användarcentrerad design och utvärderingstjänster vid utveckling av produkter och system. Kvalitetssäkring av användbarhet. Bedriva design och konstnärlig verksamhet.