Providator Consulting Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Danderyd och Providator Consulting Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Providator Consulting Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Providator Consulting Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Providator Consulting Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-04-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Providator Consulting Kommanditbolag ska trivas.

Providator Consulting Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-11. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Providator Consulting Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Providator Consulting Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Providator Consulting Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7539725.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Providator Consulting Kommanditbolag är Förvaltningsaktiebolaget Skölden som är född och har titeln Komplementär, Euring Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Euring Invest AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Providator Consulting Kommanditbolag har 969700-5008 som sitt organisationsnummer.