Log Consulting Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Danderyd och Log Consulting Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Log Consulting Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Log Consulting Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Log Consulting Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Log Consulting Kommanditbolag ska trivas.

Log Consulting Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk uppdragsverksamhet inom företrädesvis inom fordonsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Log Consulting Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17.

Idag är Log Consulting Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Log Consulting Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8856879.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Log Consulting Kommanditbolag är Dahlgren, Mats Hugo Rolf som är född 1957 och har titeln Komplementär, Eliasson, Kim Karin Ingrid Maria som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, .

Log Consulting Kommanditbolag har 969700-6782 som sitt organisationsnummer.