Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-09-16.

Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-08-24. Men sedan 2004-11-06 så har Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Berga Backe 4, 182 53, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54496881.

Danderyd arbetar för att företag som Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Revision och rådgivning.

Firmatecknare för Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag och det är följande personer, Andersson, Kjell Bertil som är född 1938 och har titeln Komplementär, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Auktoriserad revisor Kjell Andersson Kommanditbolag är 969703-3307.