Smellycats Entertainment Handelsbolag

Stockholms län

Information

Smellycats Entertainment Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Smellycats Entertainment Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Smellycats Entertainment Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-12-16.

Smellycats Entertainment Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-29. Men sedan 2004-12-16 så har Smellycats Entertainment Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringv. 49, 182 46, Enebyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smellycats Entertainment Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Danderyd arbetar för att verksamheter som Smellycats Entertainment Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Smellycats Entertainment Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Musikband som kan hyras in.

Firmatecknare för Smellycats Entertainment Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smellycats Entertainment Handelsbolag och det är följande personer, Bolin, Sven Jacob som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Eklund, Hans Jonas som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Eklund, Ola Martin som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Ferngren, Per Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Perneman, Carl Mikael som är född 1973 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Smellycats Entertainment Handelsbolag är 969705-6795.