Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag

Stockholms län

Information

969708-2346 är organisationsnummer för bolaget Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Danderyd som är den kommunen som Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag finns i.

Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-02-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-24.

Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6550515 eller genom brev på följande adress:
Brov. 2 A, 182 76, Stocksund

Floristarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Floristateljen Maria & Ulrika Handelsbolag och det är Molund, Ulrika Alice Elisabeth som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Wiberg, Maria Teresia som är född 1967 och har titeln Bolagsman,