Babak & Zohreh Handelsbolag

Stockholms län

Information

Babak & Zohreh Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Babak & Zohreh Handelsbolag finns. I Danderyd så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Babak & Zohreh Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Babak & Zohreh Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Babak & Zohreh Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mörbylund 17, 182 30, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-5613201.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Babak & Zohreh Handelsbolag har idag 969711-6623 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Babak & Zohreh Handelsbolag

Verksamheten består att starta och driva restauranger, gatukök, pizzaförsäljning, handel med livsmedelsartikar samt import och export av livsmedelsartiklar.

I Babak & Zohreh Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Farahmand, Babak som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Moshkabad Khoramishahi, Zohreh som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .