Peczynski & Ebert Handelsbolag

Stockholms län

Information

Peczynski & Ebert Handelsbolag är en verksamhet som finns i Danderyd. I Peczynski & Ebert Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ebert, Hans Georg Christopher som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Peczynski, Dominika som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Peczynski & Ebert Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Peczynski & Ebert Handelsbolag på telefon 08-7552265.

Import av vin från utlandet.

Idag är Peczynski & Ebert Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Peczynski & Ebert Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Peczynski & Ebert Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Peczynski & Ebert Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Peczynski & Ebert Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Peczynski & Ebert Handelsbolag har 969711-8579 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.